Over ons

Wij zijn een zelfstandig producent van stalen klimmateriaal in de ruimste zin van het woord. Het merk Bozo is geregistreerd bij het merkenbureau Benelux. Wij zijn gevestigd aan de Industrieweg 5 te Zuidbroek.

Wij zijn niet de grootste in onze branche, doch juist daardoor zijn we flexibel om snel te kunnen inspelen op de specifieke wensen van onze opdrachtgevers.

Wij zijn in ons bedrijf en in ons vak uitermate ambitieus. Wij koesteren een schat aan ervaring en vaardigheden, maar bovenal liefde voor het vak. Dit vertaalt zich in onze producten.

Wij staan bekend om onze deskundigheid om met onze producten de veiligheid en kwaliteit van woon- en werkgebouwen te verbeteren tegen een gunstige prijs/prestatie verhouding.

Wij hebben een platte functionele organisatie. Het hart van het bedrijf is onze productieafdeling, die nauw samenwerkt met de afdeling verkoop en tekenkamer.
Ontwikkeling en innovatie zijn op bescheiden schaal aanwezig. Veel op dit gebied wordt versterkt door de samenwerking met architecten en vormgevers.

Chef werkplaats:

Johan Beekhuis

T : 0598-343900
E : jb@bozo.nl